Milojević: Zadovoljan sam pristupom mladih igrača

Milojević se osvrnuo i na predstojeće finale Kupa Srbije koje će Zvezda 21. maja igrati protiv Vojvodine u Loznici

16.05.2024. 21:29
  • Podeli:
Vladan Milojević, 24 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-65f2121450372.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Crvene Zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras posle pobede njegovog tima protiv Napretka 4:0 da je zadovoljan odnosom i pristupom mladih igrača.

"Zadovoljan sam odnosom i pristupom. Sve što smo uradili danas je za svaku pohvalu. Videli smo plejadu mladih igrača. Apsolutno su zaslužili šansu, odlično treniraju i imaju pravi odnos. Ova utakmica treba da im bude podstrek za dalji rad. Potrebno je da budu strpljivi, da veruju trenerima i klubu" istakao je Milojević.

Milojević se osvrnuo na predstojeće finale Kupa Srbije koje će Zvezda 21. maja igrati protiv Vojvodine u Loznici.

"Od sutra počinjemo pripreme za finale Kupa Srbije. Imaćemo nekoliko dana na raspolaganju de se dobro spremimo", izjavio je Milojević.

Trener crveno-belih se zahvalio navijačima koji su došli da podrže njegovu ekipu.

"Hvala na podršci. U Kruševcu je uvek lepo igrati, na divnom stadionu. Čestitam sa druge strane i ekipi Napretka, oni su takođe imali dosta mladih igrača na terenu. Na pravom su putu i samo neka tako nastave" zaključio je Milojević.

Crvena zvezda u poslednjem kolu dočekuje Čukarički.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()