Milošević i Misimović u provodu: Dobro je i zapevati, a selektor BiH to baš voli

Tokom turneje po Evropi i skeniranja igrača našlo se vremena i za opuštanje

12.02.2024. 08:48
  • Podeli:
Savo_milosevic_Misimovic_kafana_foto_FB-65c92cbc1174f.webp Foto: Facebook/Senol on Tour

Savo Milošević i Zvjezdan Misimović, selektor i direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, počeli su operaciju baraž - EURO 2024. Ali se tokom slobodnog vremena opuštaju i u provodu - obojica vole da se provedu u kafani, a Milošević i da zapeva.

Zmajevi će 21. marta igrati polufinale baraža protiv Ukrajine, a Milošević i Misimović krenuli su na turneju obilaska bh. igrača.

Nakon žreba Lige nacija u Parizu putovali su u Austriju na meč Salzburg - Sturm, a potom su nastavilido Nemačke.

A čini se da su pored obilazaka igrača našli vremena i za predah. Noćni izlazak im je baš prijao.

"Selektor Bosne i Hercegovine Savo Milošević i Zvjezdan Misimović su gostovali u kafani u Minhenu. Krenule su pripreme za baraž", objavila je Facebook stranica Senol on Tour, uz video na kojem selektor bh. tima sa mikrofonom u ruci pjeva hit "Daleko negde, ko zna gde".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()