Milošević preuzeo odgovornost za nepopularni rezultat: Bilo je teško održati nivo protiv takvog tima

Novi selektor BiH nije imao zgodnog protivnika na početku svog mandata

17.10.2023. 12:45
  • Podeli:
Savo Miloševic-652e655d77643.webp Foto: Profimedia

Savo Milošević će pamtiti svoj početak na klupi Bosne i Hercegovine. Novi selektor Zmajeva doživeo je ubedljiv poraz protiv selekcije Portugala (0:5) u Zenici, a posle meča kvalifikacija za EP 2024. svu odgovornost za ovaj rezultat stavio je sebi na pleća. 

"Moram da priznam da je za mene sve bilo iznenađenje, a možda sam, i najveći krivac. Jednostavno, sa energijom i fizički nismo mogli da pariramo ovom timu. Oni su drugi nivo, jedan od najboljih timova. To nema veze sa nama. Nismo bili najbolji. Iz kojih razloga, sada ne mogu da kažem. U timu sam pet, šest dana", počeo je priču Milošević za bosanske medije i nastavio:

"Očigledno je da nemamo snage za dve utakmice u tri dana. Mnogi imaju isti problem. Ponovo je Portugal doveo nova četiri, pet igrača koji su bolji od onih koji su igrali pre nekoliko dana. Bilo je teško održati nivo igre, na to se svelo. I onda taj penal, sa takvom ekipom uđeš sa negativnim rezultatom na startu utakmice i sve ide u ovom pravcu. Ipak, rekao sam momcima u svlačionici da su u drugom poluvremenu igrali karakterno".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()