Mitić pred nastavak Superlige: Protiv Zvezde i Partizana uvek je idealna prilika za dokazivanje

Što se tiče mog debija, lepše ne može da bude, kaže mladi trener Voždovca

09.02.2024. 10:25
  • Podeli:
Nikola Mitić-65c5ef996fe09.webp Foto: FK Voždovac

Trener fudbalera Voždovca Nikola Mitić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da je njegov tim pokazao da može da se nosi sa crveno-belima.

Fudbaleri Voždovca u subotu od 16:30 časova gostuju ekipi Crvene zvezde na startu prolećnog dela sezone Superlige Srbije.

Šef struke Voždovca debitovaće na klupi, sa još mlađim sastavom u odnosu na prvi meč koji su dve ekipe igrale u prvom delu sezone.

”Što se tiče mog debija, lepše ne može da bude. Za svakog trenera i igrača su utakmice protiv dva srpska najtrofejnija kluba uvek idealna  prilika za dokazivanje, pa će tako i ovaj meč biti motiv za moju ekipu i mene da se pokažemo u što boljem svetlu. Voždovac nastavlja da gaji isti stil i način igre, kod kuće i na strani, te se nadam da će svi gledaoci moći da uživaju u dobroj utakmici i svemu što smo pripremili da pokažemo u subotu”, kaže Nikola Mitić

Pobeda na "Krovu" iz prvog dela sezone motiv je više za klub iz Zaplanjske, a 32-godišnji trener najavljuje drugačiju utakmicu, ali hrabre i motivisane Zmajeve.

”Ovi momci su dokazali da mogu da se nose sa Zvezdom. Za razliku od prve utakmice, podloga ali i ambijent će biti drugačiji, ali to nije nešto što nismo iskusili ranije. Ekipa će se adaptirati, pripremamo se za to. Iako smo analizirali igru i naravno drugačiji sistem koji promena trenera u protivničkoj ekipi nosi, fokusirani smo na svoju igru i izaći ćemo im na crtu hrabro i s verom u sebe”, poručio je strateg Voždovca.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()