Mitrović iskren: Pogrešio sam, teško mi je bilo i lekciju sam naučio

Stojim iza svega šta uradim, bolo to dobro ili loše, kaža napadač Fulama

19.05.2023. 15:47
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović_Profimedia-645fb2f8c9c3a.webp Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović je otvorio dušu i, kao uvek, iskreno govorio o dešavanjima zbog kojih je dobio suspenziju od osam mečeva. Napadač Fulama i reprezentativac Srbije odgurnuo je 19. marta sudiju Krisa Kavana iz Mančester junajteda, u četvrtfinalu FA kupa protiv Mančester junajteda

Kaznu je "odradio" strpljivo, a sada kada je ponovo zaigrao priznaje da je pogrešio, ali se ne žali zbog toga šta je uradio.

"Da li žalim? Uvek kažem ne. Ukoliko uradim nešto dobro ili loše stojim iza toga, ali ovog puta sam napravio grešku. To je očigledno. Nije trebalo da reagujem tako, nije trebalo da dodirnem sudiju, nije trebalo da reagujem kako sam reagovao. To je to. Najvažnije za mene je što sam posle nekoliko dana pričao sa sudijom i da on zna da nije bilo ništa lično", rekao  je Mitrović.

Izvukao je srpski internacionalac pouku iz ovog događaja:

"Kaznu sam prihvatio, izdržao je i sve je sada iza mene. Ja težim da budem pobednik bez obzira da li igram protiv vas, video igrice ili protiv rivala na terenu. Mnogo sam razgovorao sa svojim menadžerom koji mi je rekao da ne želi da se promenim, želi da se kontrolišem bolje, ali mi je rekao: Ovo si ti. To je nešto iz čega sam naučio, teško mi je, ne mogu da lažem, bilo mi je teško, ali je to iza mene. Sada idem napred, to je samo još jedna lekcija".


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()