Mitrović kao nov u Fulamu: Gol za sreću u nastavku sezone

Fulam je u 17. kolu savladao Kristal Palas i odlično se drži na tabeli Premijer lige

27.12.2022. 08:35
  • Podeli:
Aleksandar Mitrovic vs Crystal Palace foto Reuters-63a9d7c704608.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Fulama pobedili su ekipu Kristal Palasa sa 3:0 u meču 17. kola engleske Premijer lige.

Napadač reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović postigao je 10. gol za Fulam od početka sezone ali je upisao i dve asistencije.

Golove za Fulam postigli su Bobi Rajd u 31. minutu, Tim Rim u 71. minutu i Aleksandar Mitrović u 80. minutu.

Fulam je osmi na tabeli Premijer lige sa 22 bodova, dok je Kristal palas na 11. mestu sa 19. Fulam će u narednom kolu na svom terenu dočekati Sautempton, a fudbaleri Kristal palasa će gostovati Bornmutu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()