Mitrović pred meč u Podgorici: Neka se ponovi naš poslednji duel na ovom stadionu

Srbija protiv Crne Gore bez Filipa Kostića

27.03.2023. 08:26
  • Podeli:
Aleksandar Mitrović-638a7cab7e5ff.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović ima poštovanje prema nacionalnom timu Crne Gore, ali to ne znači da on i njegova ekipa neće ići na pobedu u Podgorici u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

Srbija je pre tri dana u Beogradu pobedila Litvaniju sa 2:0, dok je Crna Gora u Razgradu savladala Bugarsku sa 1:0.

"Osećam se dobro, posle četiri godine ovde. Bila je to lepa utakmica, prava atmosfera. Nadamo se da će i ovog puta biti dobar rezultat za nas. Ako ponovo dam gol biće perfektno. Vežu me lepa sećanja za ovaj stadion", rekao je Mitrović u Podgorici.

Napadač Srbije je istakao da je Crna Gora kvalitetan tim.

"Imaju dobar kostur, koji je dugo na okupu. Imaju iskustvo Stevana Jovetića i Stefana Savića, ali tu je još mnogo dobrih igrača. Pobeda u Bugarskoj im je dala vetar u leđa i sigurno da će želeti novi uspeh. Imamo poštovanje, ali mi idemo uvek na pobedu. Nadam se spektaklu, dobroj utakmici i atmosferi, na kraju i našoj pobedi", dodao je srpski fudbaler.

Srbija će na utakmici sa Crnom Gorom igrati bez Filipa Kostića.

"Kostić je odmah posle utakmice sa Litvanijom imao bolove, pokušao je da se oporavi, ali nije uspelo i bilo je najpametnije da odmori i povredu sanira. Dosta se stvari desilo u poslednjih 48 sati, ali to su stvari koje su van fudbala, to je iza nas, najbitnija je utakmica i fokus je na meču. Sve znamo o Crnoj Gori i oni o nama, nadam se dobroj atmosferi", zaključio je Mitrović.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana u ponedeljak od 20.45 sati u Podgorici.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()