Mnogo znači tih 25 minuta: Promenjen termin odigravanja meča između Partizana i Napretka

Od ranije je poznato, inače, da je ulaz na utakmicu besplatan

11.03.2024. 13:33
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

Utakmica 25. kola Superlige Srbije između Partizana i Napretka biće odigrana u sredu sa početkom od 16.55 umesto 16.30 časova, objavio je danas beogradski klub na zvaničnom sajtu. 

"Na molbu FK Partizan, utakmica 25. kola Superlige Srbije, FK Partizan - FK Napredak, će se odigrati u novom terminu - od 16.55, u sredu, 13. marta 2024. godine", navedeno je u kratkom saopštenju.

Do pomeranja početka utakmice za 25 minuta došlo je zbog činjenice da je u sredu radni dan, a ulaz na utakmicu je besplatan, pa je očigledno da u Partizanu žele da na tribine dođe što veći broj navijača.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()