"Moraćemo da naučimo da igramo bez Kilijana": Enrike i dalje žali zbog odlaska velike zvezde

Francuski fudbaler je ove sezone za Real nastupio na osam mečeva i šest puta se upisao u listu strelaca

24.09.2024. 09:14
  • Podeli:
enrike mbape-663f80ab6e7dd.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike izjavio je da je šteta što je francuski fudbalski reprezentativac Kilijan Mbape na kraju prošle sezone napustio klub iz Pariza.

Mbape (25) je imao ugovor sa šampionom Francuske do 30. juna ove godine. On je odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza i bez obeštećenja je prešao u Real.

"Kilijan je sjajan igrač i osoba kakvu je teško pronaći kada govorimo o fudbalerima njegovog nivoa. Šteta što je otišao u Real", rekao je Enrike za Movistar.

Mbape je proveo šest sezona u Pari Sen Žermenu. On je za klub iz Pariza odigrao 308 utakmica i postigao je 256 golova.

"Moraćemo da naučimo da igramo bez Kilijana. To je nešto što svi treneri moraju da urade", dodao je Enrike, koji je demantovao da je bio u lošim odnosima sa Mbapeom.

Francuski fudbaler je ove sezone za Real nastupio na osam mečeva i šest puta se upisao u listu strelaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()