Morata okrenuo ploču: U fudbalu ništa nije nemoguće, mogao bih da napustim Atletiko

 Morata je sa selekcijom Španije izborio plasman u polufinale Evropskog prvenstva

08.07.2024. 22:45
  • Podeli:
morata reuters-6527e63c62501.webp Foto: Reuters

Fudbaler Atletika i kapiten reprezentacije Španije Alvaro Morata najavio je mogućnost da napusti madridski klub do kraja letnjeg prelaznog roka.

Morata (31) je član Atletika od 2019. godine, a od 2020. do 2022. igrao je na pozajmici u Juventusu. On je pored Atletika i Juventusa igrao i za Čelsi i Real.

"U fudbalu ništa nije nemoguće. Želeo bih da ostanem, ali mi je teško zato što sam na meti kritika u Španiji", rekao je Morata, prenose španski mediji.

 Morata je sa selekcijom Španije izborio plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Španija će sutra u polufinalu EP igrati protiv Francuske.

"Želim da EP završim na najbolji mogući način. Mogao bih posle EP da se oprostim od reprezentacije. To je mogućnost, ali ne bih sada previše govorio o tome", dodao je kapiten reprezentacije Španije.

Morata je za reprezentaciju Španije na EP u Nemačkoj odigrao pet utakmica i postigao je jedan gol.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()