Morezmo oštro o Đokoviću: Neću da odgovorim

Sumnja se da je kasni termin doprineo povredi najboljeg tenisera svih vremena

09.06.2024. 18:38
  • Podeli:
novak djokovic profimedia-665f45aa46a26.webp Foto: Profimedia

Direktorka Rolan Garosa Ameli Morezmo oglasila se po pitanju slučaja Novaka Đokovića i njegovog kasnog meča. Naime, sumnja se da je termin meča dosta doprineo njegovoj povredi i kasnijoj operaciji kolena.

"Znate šta? Neću da vam odgovorim na to pitanje. Kao što sam već ponovila više puta, uvek je lako pričati kada se sve završi, kada znate kako će dan da se odvija. Bilo koji dan, kiša je padala ceo dan, tako da stvari ne funkcionišu tako idealno", rekla je Morezmo novinarima.

Novak je tražio da se šljaka čisti. Hoćete li to promeniti?

"Ukoliko sam ja dobro shvatila, to ne zavisi samo od igrača, nego je to i odluka sudije. Takođe, supervizor je bio na terenu tog dana i doneo je odluku. Takve odluke donose se na terenu od strane ljudi koji mogu da sude da li je to moguće ili ne. To šta se dogodilo tog dana je odluka koja je doneta i to je to", zaključila je Ameli Morezmo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()