Murinjo ne želi da radi sa jednim čovekom: Ni sekundu neću trošiti na njegove reči

Teško je razumeti kako trener koji dva puta odvede ekipu u evropsko finale dobije otkaz, ne miri se Portugalac

26.03.2024. 10:19
  • Podeli:
jose mourinho reuters-646c6f9880770.webp Foto: Reuters

Žoze Murinjo, dok traži novi angažman, uživa u stvarima koje voli, putuje po svetu i prati trke Moto GP i Formule 1. Portugalac je sredinom januara dobio otkaz u Romi, koju je vodio od jula 2021. godine.

I dalje mu nije pravo zbog tog rastanka. 

"Teško je razumeti kako trener koji dva puta za redom odvede ekipu u evropsko finale dobije otkaz", rekao je Mourinjo za Sport TV, upravo na moto trci u Portugalu, a zatim se osvrnuo i na donedavnog sportskog direktora Rome Tiaga Pintu koji je početkom februara napustio klub.

"Neću ni sekunde vremena da potrošim na čitanje ili slušanje intervjua sa gospodinom Pintom. Nimalo me ne zanima što ima da kaže. Nije me briga što govori".

Pinto je rekao kako se osećao kao da umire kada je Murinju morao da kaže da mu daju otkaz.

"Otkaz treneru znači da si nešto loše napravio. Bilo je to jako emotivno, radili smo zajedno. Murinjo dobro zna da sam bio njegov vojnik poslednje dve i po godine. Tenzije između trenera i sportskog direktora tokom prelaznog roka su normalne, ali on zna da sam bio veran njemu, klubu i projektu", izjavio je Pinto 22. marta u intervjuu za Skaj Sport Italia.

Murinjo je upitan da li bi u budućnosti sarađivao sa Pintom u nekom drugom klubu.

"Ne, sigurno ne. Ponekad se čini da su neke stvari moguće, ali u ovom slučaju to sasvim sigurno nije moguće", zaključio je Portugalac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()