Murinjo srušio Fergusonov rekord

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti je treći sa 105 pobeda i treći je na listi najboljih

28.10.2022. 09:08
  • Podeli:
jose_mourinho - reuters-1666937401505.webp Foto: Reuters

Portugalac Žoze Murinjo postao je trener sa najviše pobeda u međunarodnim klupskim takmičenjima pa je tako prestigao Ser Aleksa Fergusona na prvom mestu.

Mourinho je sa Romom slavio u 5. kolu Lige Evropa protiv HJK iz Finske (2:1) i stigao do 107. evropske pobede.

Ferguson, koji je veliku trenersku karijeru završio 2013. godine na klupi Junajteda, ima 106 pobeda, a aktuelni trener Real Madrida Karlo Anćeloti je treći sa 105 pobeda.

Pre dolaska u Romu, Murinjo je trenirao Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Mančester junajted i Totenhem. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()