Na pomolu transfer leta: Ivan Rakitić oblači dres Hajduka?

Splićani prave jak tim za narednu sezonu

08.07.2024. 17:20
  • Podeli:
Ivan Rakitić-65f9a5316d159.webp Foto: Profimedia

Hajduk iz Splita je ovog leta doveo legendarnog Đenara Gatuza na klupu i ponovo će pokušati da se domogne titule koju čeka 20 godina. Međutim, to nije sve kada su u pitanju zvučna imena pa se tako pominje dolazak Ivana Rakitića u klub.

Navodno je  sve dogovoreno i Rakitić bi već ove nedelje mogao da zaduži dres Hajduka.

Osvajač srebrne i bronzane medalje na Svetskim prvenstvima sa Hrvatskom je načelno dogovorio sporazumni raskid ugovora sa Al Šababom i posle samo šest meseci će napustiti Saudijsku Arabiju.

Rakitić se pominjao i prošle sezone kao potencijalno pojačanje Hajduka, međutim, odlučio je da ode na Istok. Gatuzo bi, pored dovođenja Rakitića u klubu voleo da vidi i brzonogog krilnog napadača, a Hajduk je naciljao Nevertona, Brazilca iz Šahtjora.

Pored pomenute dvojice, pominje se i potencijalni dolazak Edina Džeka, međutim, to je još daleko od ozvaničenog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()