Na pragu pete decenije: Vladimir Stojković odbranio penal Benzemi

Naravno, pomoglo mu je što je Benzema potpuno van ritma

30.03.2024. 12:27
  • Podeli:
Vladimir Stojkovic_Profimedia-638999ec7275d.webp Foto: Profimedia

Bivši reprezentativni golman Srbije Vladimir Stojković, iako na pragu pete decenije života, brani veoma dobro u Saudijskoj Arabiji.

Prethodne večeri je bivši kapiten Crvene zvezde i Partizana na listu igrača kojima je "skinuo" penal dodao i Karima Benzemu.

Golman Al Fejhe je u 20. minutu meča protiv favorizovanog Al Itihada pročitao iskusnog francuskog golgetera i sa lakoćom mu odbranio udarac sa 11 metara.

Naravno, pomoglo je što je Benzema potpuno van ritma i ovo mu je bio prvi meč kao starter, posle pet uzastopnih na kojima ga nije bilo u timu.

Stojkovićeva Fejha je kasnije i povela, ali je Itihad kasnije preokrenuo rezultat i slavio sa 3:1.

Stojkoviću je ovo peti odbranjeni jedanaesterac od kako je u Saudijskoj Arabiji.

Deset puta su izvođači bili uspešniji od njega.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()