Nagađanja su se obistinila: Suarez ponovo igra sa Mesijem

Urugvajac je potpisao ugovor sa Interom iz Majamija

22.12.2023. 12:35
  • Podeli:
messi suarez reuters 22-64be19f1bcbe5.webp Foto: Reuters

Ono što je do juče bilo na nivou priča, danas je dobilo svoju verodostojnost. Luis Suarez je novi igrač Intera iz Majamija i ponovo će igrati u istom timu sa Lionelom Mesijem, vest je koju je potvrdio Fabricio Romano.

Urugvajac je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom iz MLS lige i uskoro kreće u nove izazove. 

Klub iz Majamija, koji ima velike ambicije za budućnost, imao je u novembru usmeni dogovor sa Suarezom. Sada je sve stavljeno na papir i potpisao je.

“Ugovor će važiti jednu sezonu, ali sa mogućnošću produženja za još godinu dana, do 2025. godine”, objavio je poznati italijanski novinar Fabrizio Romano.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()