Nagrada za sjajnu igru: Piksi zove Zvezdinog "Mesija" u reprezentaciju

On je u Humskoj odigrao prve derbi minute i zabeležio jednu asistenciju

24.09.2024. 10:23
  • Podeli:
andrija maksimovic Dusan MilenkovicATAImages-66f27633326a6.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Andrija Maksimović je ostavio snažan utisak nakon debija na 174. večitom derbiju.

On je odigrao sjajan meč, a kao nagradu za to, dobio je poziv selektora Piksija za reprezentaciju Srbije. Nacionalni tim Srbije očekuje duel sa Švajcarskom u Ligi nacija u Leskovcu 12. oktobra, a tri dana kasnije čeka je gostovanje Španiji u Kordobi.

Momak ima 17 godina, igra na dvojnoj licenci za Grafičar i Zvezdu, a prošle sezone za Grafičar odigrao je 22 utakimce i postigao šest golova.

Trener Zvezde Vladan Milojević imao je samo reč hvala za momka koji je u Humskoj odigrao prve derbi minute i zabeležio jednu asistenciju.

"Mali Mesi je talentovano dete. On nije dobio šansu jer ima 17 godina, ja to nisam ni znao. Dobio je šansu zaslugama, radom, ponašanjem u Grafičaru. Ovo je njegova nagrada, ali i poruka za druge igrače, da znaju kako to ide kad igrate u velikom klubu", izjavio je Milojević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()