"Najteže zbogom": Preminuo mladi fudbaler četiri nedelje nakon što je zaprosio Dejzi

Velika borba nekadašnje nade engleskog fudbala

17.09.2023. 13:08
  • Podeli:
Ben Kal-6506de187d64f.webp Foto: FK Sauthampton

Nekadašnja omladinska zvezda Engleske Ben Kal preminuo je u 23. godini nakon duge borbe sa teškom bolesti. 

Bivši igrač akademije Sautemptona počeo je da se bori sa Juingovim sarkomom, redak oblik raka, u mladosti, sa 17 godina. Njegovo stanje se pogoršalo poslednjih meseci, što ga je navelo da zaprosi svoju dugogodišnju devojku Dejzi Morison.

Mladi par je živeo svoju ljubav i borio se da što duže opstanu. Pre četiri nedelje zavetovali su se na ljubav i stavili vereničko prstenje na ruke. Srećni i zadovoljni.

Mesec dana kasnije Kal je igubio bitku sa bolešću kostiju i mekih tkiva, a Dejzi Morison je, slomljenog srca objavila Benovu smrt na društvenim mrežama, uz jaku emotivnu poruku: 

"Najteže zbogom.

Juče sam izgubila ceo svoj život, verenika, srodnu dušu, svoju ljubav, ceo svet. Uvek sam se nadala i molila da ovaj dan nikada, nikada neće doći. Lom srca je stvaran, srce me fizički boli i nikada pre nisam osetio ovakav bol. Moji mama i tata nisu mogli da požele bolju srodnu dušu za mene, obožavali su te, doživljavali kao sina i sve ovo trenutno i njih boli.

Borili si se do samog kraja dragi moj. Znam da si učinio sve što si mogao da ostaneš sa mnom i uprkos ogromnoj patnji nastavljao si da ideš, na čemu ću ti zauvek biti zahvalna. Nikada nisi odustajao, samo je bog imao svoje planove".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()