Najubedljivija pobeda Nice u novijoj istoriji: Sent Etjen ne zna gde se nalazi nakon ovoliko golova

Nica je odigrala najbolji meč u novijoj istoriji.

21.09.2024. 11:46
  • Podeli:
profimedia-0910245436 nica sent etjen-66ee9486a9f00.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Nice pobedili su na domećem terenu Sent Etjena sa 8:0 u utakmici petog kola francuske lige.

Nica je odigrala najbolji meč u novijoj istoriji. Imala je znatno veći posed lopte, dosta više šuteva ka golu i 10 u okvir rivala od kojih je čak osam završilo u golu.

Mrežu gostiju načeo je Dilan Batubinsika u četvrtom minutu kada je nespretno pokušao da blokira šut, a umesto toga zakucao je loptu u svoju mrežu.

Tanguj Mdombele je samo tri minuta kasnije bio na pravom mestu u pravo vreme, pa je Nica udvostručila prednost.

Posle petnaestak minuta mirovanja mreže Sent Etjena, Nica je nastavila golgetersku seriju. Čo je u 24. minutu postigao treći gol, da bi četvrti dva minuta kasnije dao Mukoko.

Trener gostiju Dal'Ogolio je u 35. minutu bio prinuđen da napravi čak tri izmene, a Nica je samo minut kasnije, u 36. minutu postigla peti gol. Gesan je na asistenciju Mukokoa bio precizan, a potom je Mukoko upisao i svoj drugi gol na meču.

Diop je u 75. minutu povisio na 7:0, a konačni rezultat postavio je sa bele tačke Rosario u 86. minutu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()