Novi trend u srpskom fudbalu: Nakon poraza od Napretka u Kruševcu - FK Novi Pazar ima saopštenje

Iznenadićete se

25.02.2024. 20:33
  • Podeli:
FK Novi Pazar @FKNoviPazarOff-654e80d8b29aa.webp Foto: X@FKNoviPazarOff

Ekipa Novog Pazara je zabeležila novi neuspeh, pošto su poraženi od Napretka u Kruševcu sa 3:1 u meču 22. kola Superlige Srbije.

Nedugo nakon meča je iz Novog Pazara stiglo i novo saopštenje, ali, ovoga puta nešto drugačije.

Iako su negodovali na sudije u pređašnjim, ovde su zapravo pohvalili Nenada Minakovića.

Saopštenje Novog Pazare prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub Novi Pazar čestita Napretku na potpuno zasluženoj pobedi u prvenstvenom meču Super lige Srbije. Bilo je ovo najlošije izdanje fudbalera našeg tima u tekućoj sezoni. Više su delovali kao skup rekreativaca nego kao organizovana ekipa. Pobeda domaćina je čista kao suza.

"Ovom prilikom želimo da ukazemo i na perfektno suđenje glavnog sudije Nenada Minakovića. Ovo je najbolji dokaz da jedna teška utakmica, sa mnogo prekršaja, može da se sudi bez ijedne greške. Razloge poraza, ovoga puta, ne možemo tražiti ni u suđenju, ni u lošem terenu, vremenskim prilikama ili neprilikama, već isključivo u sramotnoj igri naših fudbalera", stoji u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()