Nakon samo godinu dana saradnje: Filip Kostić na izlaznim vratima Juventusa

Juventus hoće da zadrži dve zvezde tima, Vlahovića i Kijezu

13.08.2023. 10:06
  • Podeli:
Filip Kostić_Profimedia-640a57982b67c.webp Foto: Profimedia

Mnogi su u neverici primili vest koja dolazi iz Italije. Kako tamošnji mediji navode, Juventus je rešen da proda Filipa Kostića i to posle samo godinu dana saradnje.

Razlog za ovakav potez uprave leži u činjenici da se klub nalazi u finansijskim problemima, te da je primarni cilj ostanak Dušana Vlahovića i Federika Kijeze.

Kostić je prošle sezone igrao veoma dobro. Uspeo je da za torinski tim u svim takmičenjima odigra 54 meča, uz 11 asistencija i 3 postignuta gola.

Ipak, srpski reprezentativac nije jedini koga torinska "stara dama" želi da se reši u ovom prelaznom roku. Uz Filipa Kostića, na transfer listi našli su se i Veston Mekeni, Iling, Sule, Nikolusi i Mireti.

Sa druge strane, Juventus je u ovom prelaznom roku doveo Zakariju, Rovelju, De Vintera i Pelegrinija i na angažovanje pomenutih fudbalera potrošio 51.500.000 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()