Nakupilo se nekulture: FIFA kaznila Martineza sa dva meča suspenzije zbog "nepristojnog ponašanja"

Golman Argentine će propustiti mečeve u kvalifikacijama za Mundijal protiv Bolivije i Venecuele

28.09.2024. 11:14
  • Podeli:
golman emilijano martinez, 6 sept 2024 -  profimedia-0905182313-66f7c5ace38fb.webp Foto: Profimedia

Golman fudbalske reprezentacije Argentine Emilijano Martinez kažnjen je sa dva meča suspenzije, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Iz FIFA nisu naveli obrazloženje, ali je jasno da je odluka doneta zbog njegovog nepristojnog ponašanja koje je počelo još posle finala Mundijala u Kataru, nastavljeno na Kopa Amerika, a "kulminiralo" prošlog meseca kada je posle meča protiv Kolumbije udario kameru.

Martinez će propustiti mečeve u kvalifikacijama za Mundijal protiv Bolivije i Venecuele.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()