Napad na imanje i devojku fudbalera Valensije

žrtve su navele da su kod napadača primetile engleski akcenat

26.05.2023. 08:33
  • Podeli:
Džastin Klajvert-6470508a1ee72.webp Foto: AP Photo/Alberto Saiz/Tanjug

Grupa maskiranih muškaraca upala je prošle noći na imanje fudbalera Valensije Džastina Klajverta, napala njegovu devojku i odnela dragocenosti u vrednosti od 200.000 evra, prenosi španska "Marka".

Španski mediji navode da su provalnici upali na imanje fudbalera Valensije, pošto su prethodno uspeli da isključe alarm. Prilikom napada lakše su povređene dve ženske osobe, od kojih je jedna Klajvertova devojka. 

Klajvert se trenutno sa ekipom Valensije nalazi na Majorki.

"Trojica muškaraca sa kapuljačama na glavi upali su u kuću, a žrtve su navele da su kod napadača primetile engleski akcenat. Napali su njegovu devojku i tukli je dok nije otkrila gde se nalaze njihove dragocenosti. Srećom, ispostavilo se da povrede nisu teže prirode. Lopovi su odneli nakit, satove i novac u ukupnoj vrednosti od oko 200.000 evra, procenila je policija", navodi se u tekstu "Marke".

Španski mediji da je Valensija objavila da je holandski fudbaler u šoku, ali je posle konsultacija sa devojkom rešio da ostane uz tim koji večeras u gostima igra meč sa Majorkom u 36. kolu La Lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()