Napoli preokretom stigao do pobede na startu Serije A

U drugom meču koji je odigran u istom terminu, Verona je kao gost pobedila Empoli

19.08.2023. 21:16
  • Podeli:
Napoli_Alessandro Garofalo LaPresse AP Tanjug-644e7c74f2c7e.webp Foto: Alessandro Garofalo / LaPresse / AP / Tanjug

Fudbaleri Napolija preokretom su stigli do pobede 3:1 na gostovanju Frozinoneu i tako osvajanjem tri boda započeli odbranu šampionske titule.

Harui je u 7. minutu doveo Frozinone u vođstvo već u 7. minutu iz penala, ali su aktuelni šampioni na debiju novog trenera Rudija Garsije već do poluvremena preokrenuli, golovima Politana u 24. i Osimena u 42. minutu.

Najbolji strelac Serije A prošle sezone je postigao i svoj drugi, a treći gol na meču, u 79. minutu, i tako postavio konačan rezultat.

U drugom meču koji je odigran u istom terminu, Verona je kao gost pobedila Empoli 1:0 golom Federika Bonacolija u 75. minutu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()