Naser al Kelaifi ponosan na Mesija i Mbapea

Siguran sam da je ovo bilo najbolje Svetsko prvenstvo u istoriji, reka je predsednik PSŽ

19.12.2022. 10:32
  • Podeli:
psg-brugge-reuters.jpg

Predsednik Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi izjavio je da je ponosan na fudbalere Argentinca Lionela Mesija i Francuza Kilijana Mbapea, prenosi "Marka".

Argentina jeosvojila titulu svetskog šampiona, pošto je posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku.

"Ne mogu da budem ponosniji nego što sam sada. Razgovarao sam sa svima, sa svim igračima i ovo je najbolje finale u istoriji Mundijala. Ne možete da očekujete više od ovoga", rekao je Al Kelaifi.

Mesi je proglašen za najboljeg igrača Svetskog prvenstva, dok je Mbape najbolji strelac Mundijala.

"Veoma sam ponosan na sve. Nismo mi loši ljudi. Siguran sam da je ovo bilo najbolje Svetsko prvenstvo u istoriji", zaključio je prvi čovek Pari Sen Žermena, koji je iz Katara. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()