Nastasić se povredio, Rajković sačuvao gol

Nastasićevo mesto u timu zauzeo je Hoze Kopete

18.09.2022. 09:39
  • Podeli:
Matija Nastasić.jpg Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Matija Nastasić povredio se na zagrevanju uoči meča Primere protiv Almerije, saopštio je španski klub.

Nastasićevo mesto u timu zauzeo je Hoze Kopete, a Majorka je golom Pabla Mafea savladala Almeriju sa 1:0 (1:0) u šestom kolu španskog prvenstva.

Srpski golman Predrag Rajković sačuvao je gol Majorke treći put ove sezone u španskom šampionatu.

Klub sa Baleara posle šest odigranih utakmica ima osam bodova, dok je Almerija ostala na četiri boda.

I Nastasić i Rajković stigli su u Majorku ovog leta. Bivši golman Crvene zvezde plaćen je Remsu dva miliona evra, dok je nekadašnji štoper Partizana došao kao slobodan igrač.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()