Nastavlja se Superliga Srbije: Derbi Partizana i Zvezde u ponedeljak u Humskoj

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 19 bodova

21.09.2024. 10:45
  • Podeli:
partizan_zvezda_ak_27022016_017 derbi foto ata images A. K.-66ee862e4323a.webp Foto: A. K./ATAImages

Utakmicama Čukarički - Jedinstvo i TSC - Novi Pazar, koje će biti odigrane večeras od 18 časova, počinje deveto kolo fudbalske Superlige Srbije, a derbi meč ovog kola biće odigran u ponedeljak na stadionu u Humskoj gde će se sastati Partizan i Crvena zvezda.

Večeras će biti odigran još jedan meč devetog kola SLS. Napredak će u Kruševcu od 20 sati dočekati Mladost iz Lučana.

Fudbaleri IMT-a će sutra od 19 časova u Loznici igrati sa Vojvodinom, dok će u isto vreme u Nišu, ekipa Radničkog dočekati Spartak. Železničar će se od 20 sati u Pančevu sastati sa OFK Beogradom.

Kragujevački Radnički će u ponedeljak od 17 časova u Gornjem Milanovcu dočekati Tekstilac.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraće u ponedeljak od 19 sati na stadionu u Humskoj u 174. "večitom derbiju. 

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 19 bodova, dok je Partizan sedmi sa 11.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()