Nastavlja se Superliga Srbije, vreme za 13. kolo: Zvezda gostuje Spartaku, Partizan čeka Čukarički

Prvi meč 13. kola biće odigran u petak od 16.30 časova u Loznici gde će se sastati IMT i Tekstilac

24.10.2024. 11:03
  • Podeli:
superliga srbije Elmedin HajrovicATAImages-671a0d58d8fa2.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATAImages

U naredna tri dana biće odigrani mečevi 13. kola Superlige Srbije, a aktuelni šampion, ekipa Crvena zvezde će u subotu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Partizan dočekati Čukarički.

Prvi meč 13. kola SLS biće odigran sutra od 16.30 časova u Loznici gde će se sastati IMT i Tekstilac. Kragujevački Radnički će dva sata kasnije u Gornjem Milanovcu igrati sa Jedinstvom.

Fudbaleri Partizana će u subotu na stadionu u Humskoj od 15.55 časova dočekati Čukarički. "Crno-beli" su zabeležili tri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, a najvatreniji navijači Partizana su najavili prekid bojkota i povratak na stadion posle promene rukovodstva u klubu iz Humske.

Fudbaleri Spartaka će u subotu od 18 časova u Subotici dočekati Crvenu zvezdu, koja je lider na tabeli SLS sa 31 bodom. "Crveno-beli" će gostovati Spartaku posle duela u Ligi šampiona i poraza od ekipe Monaka (1:5).

Ekipa Železničara igraće u subotu od 18 časova u Pančevu sa Novim Pazarom, dok će se dva sata kasnije u Novom Sadu sastati Vojvodina i OFK Beograd.

Poslednja dva duela 13. kola SLS na programu su u nedelju, 27. oktobra. Fudbaleri Napretka će u Kruševcu od 19 sati dočekati ekipu TSC-a, koja će večeras u Bačkoj Topoli igrati sa Legijom u drugom kolu Lige konferencije.

Radnički iz Niša će se u nedelju od 20 časova na stadionu Čair sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Crvena zvezda je prva na tabeli SLS sa 31 bodom, dok je Mladost druga sa 25.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()