Navijač Partizana prozvao Napredak, a onda usledio odgovor: Kruševljani citirali "Duleta Pacova"

Opet su pokazali zašto su među najzanimljivjijim profilima na društvenim mrežama

07.05.2024. 14:37
  • Podeli:
fk partizan, fk napredak, 13 mart 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (4)-65f2010fc8b04.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana u okviru 34. kola Superlige Srbije igraju protiv Napretka u Kruševcu, gde će pokušati da eventualnom pobedom zadrže drugu poziciju, pošto imaju samo četiri boda više od TSC-a koji je na trećem mestu.

Partizan tradicionalno protiv Napretka ima problema, odnosno, teže dolazi do pobeda, što i nervira neke navijače na društvenim mrežama.

Jedan od njih je i Vlada Ćujić, čovek koji je čest gost u podkastu Partizana, a takođe i komentariše dešavanja kroz neke druge podkaste, ali i na drutšvenoj mreži Tviter, gde ne krije svoje navijačko opredeljenje.

On je izneo nezadovljstvo na račun Napretka, odnosno, podsetio se njihov starih utakmica.

To nije prošlo neopaženo ni adminu Napretka, koji mu je odgovorio replikom iz čuvene domaće serije "Vratiće se rode", kada je Dule Pacov izgovorio poznatu repliku.

"Živ sam se izdeprisimir'o", stoji u ovoj objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()