Navijači Ajaksa digli glas: Nećemo budalu, idiota i šizofrenika

Bivši igrač je u klubu persona non grata

19.07.2023. 09:49
  • Podeli:
Vesli Snajder_Profimedia-64b6d3c616e21.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbaler Ajaksa Vesli Snajder po svoj prilici se neće vratiti u klub kao direktor, pošto su navijači žestoko protiv njegovog angažmana.

Fudbalskom igračkom velikanu zameraju mnogo toga, a između ostalog, i kritike na račun Dušana Tadića, kapitena koji je nedavno otišao u Fenerbahče. Istina je da je Snajder kritikovao srpskog internacionalca kao malo ko u Holandiji. 

Sad kada se pojavila prilika da se bivši igrač, koji je nosio dres Ajaksa od 2002. do 2007. godine, vrati u klub kao funkcioner najtvrđe jezgro navijača neće ni da čuju. 

"Da budemo potpuno jasni, ova budala nije dobrodošla u naš klub. To smo mu otvoreno poručili i ranije, da je persona non grata u Ajaksu. I to ne važi samo za nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik", poručili su navijači Ajaksa preko društvenih mreža, o čemu bruje holandski mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()