Navijači Legije ne mare za UEFA upozorenja: "Psi laju, karavani prolaze" i desetine baklji protiv Ajaksa

Već dobili upozorenje pred isključenje

15.12.2023. 15:02
  • Podeli:
Navijači Legije-657c5c601c485.webp Foto: Printscreen/Instagra/Hooligans.czOfficial

Navijači Legije ne posustaju i ne miruju. Poljaci sa stadiona "Poljske armije" su poznati kao buntovnici, ali klub sve češće dobija upozorenja i plaća kazne za njihove akcije na tribinama tokom evropskih utakmica. 

Poslednje upozorenje UEFA je dala klubu iz Varšave nedavno, kojim ga je uslovila da će sledeći ispad platiti izbacivanjem iz Evrope, ali to nije uplašilo navijače. 

Poslednji "incident" u nizu dogodio se u poslednjem kolu grupne faze evro takmičenja, na meču sa holandskim Ajaksom, kada su imali koreografiju sa transparentom "Psi laju, karavani prolaze". 

Sve to su uokvirili su zapaljenim bakljama, koje su inače zabranjene u takmičenjima UEFA.

Na gostovanju u Londonu, protiv Aston Vile, najvatreniji navijači Legije su napravili takav haos da je UEFA kaznila klub sa 100.000 evra i zabranom gostovanja na pet evropskih utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()