Navijači stali u odbranu Vladimira Ivića: Zahtevi stigli u Krasnodar

Uprava nije imala strpljenja da sačeka izlazak iz rezultatske krize

15.03.2024. 14:46
  • Podeli:
Vladimir Ivic trener Profimedia-65f16ce2208bb.webp Foto: Profimedia

Srpski trener Vladimir Ivić ostao je bez posla u ruskom Krasnodaru posle nekolilo slabijih rezultata, ali navijači se sa tom odlukom ne mire. 

Ivić je napravio fantastične rezultate sa ekipom Krasnodara, dugo su bili prvi na tabeli i dalje imaju realne šanse da se okite titulom, ali iz uprave kluba nisu želeli više da tolerišu krizu rezultata i odlučili su se za rastanak sa trenerom.

Međutim danas su navijači kluba "izašli na scenu" i raspisali peticiju sa zahtevom da Ivić ostane na klupi.

"FK Krasnodar raskinuo je ugovor sa Vladimirom Ivićem. Pod njim je naš klub ostvario najbolje rezultate u istoriji.Krasnodar od 13. marta zaostaje samo jedan bod za Zenitom. Bez Ivića ćemo verovatno pasti na peto mesto ili niže. Glavni trener za ovu funkciju je Andrej Talalaev, trener Himkija. Navijači, pozivamo vas da učestvujete u peticiji za povratak Ivića, pr nego što naš klub prestane da bude u ruskom vrhu", piše u peticiji.

Podsetimo Ivić je preuzeo Krasnodar u Januaru 2023.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()