Navijači su već pobedili: "Marš na Drinu" odjekuje Minhenom

Veliki dan za srpski fudbal

25.06.2024. 16:40
  • Podeli:
srbija-667aa31a313a3.webp Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ

Večeras Fudbalska reprezentacija Srbije igra odlučujući mel na Evropskom prvenstvu za plasman u narednu rundu. Protivnik "Orlovima" će biti Danska, a težak meč očekuje izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Svaka podrška našima znači mnogo, a to su prepoznali navijači pa su okupirali Minhen. Na ulicama vlada sjajno raspoloženje, Srbi se odlično provode, pevaju srpske pesme i ne vređaju nikoga.

Ono što je zapalo svima za uši jeste poznata srpsks numera "Marš na Drinu" koja je u izvedbi naših navijača odjekuje Minhenom. Takođe, naši šire pozitivnu pred večerašnji meč pa se može čuti i numera "Dajte Dance da se igramo".

Svi uslovi za sjajnu podršku su tu, navijači neće podbaciti sigurno, a nadamo se da će naši fudbaleri opravdati očekivanja i da će obradovati celu naciju.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()