Navijači tražili predsednika po stadionu, on se sakrio u nedostupnu prostoriju

Stvorena je klima terora, još u februaru je govorio prvi čovek kluba

19.03.2023. 13:05
  • Podeli:
Masimo Kelino-6416f7c9e92a4.webp Foto: Profimedia

Breša je poražena od Đenove sa 3:0 i šanse za opstanak kluba u Seriji B su, skoro, pa nemoguće. Ljuti navijači kluba, koji dugo već tavori na dnu tabele, ovog puta su tražili vlasnika i predsednika Masima Kelina po stadionu kako bi se obračunali sa njim i na taj način ga oterali sa funkcije.

Kako pišu mediji u Italiji, navijačka grupa Curva Nord nešto pre kraja utakmice krenula je u potragu za predsednikom, a stotine navijača okupilo se na trgu iza tribine i gde su pevali uvredljive pesme na račun Ćeline.

Kako se navodi za sve to vreme dok je neprijatnost trajala prvi čovek Breše sakrio se u svlačionicu i nije je napuštao dok se masa nije rastala.

"Stvorena je klima terora. Nema potrebe da me napadate verbalno ili fizički, kao što se desilo pre nekoliko dana, a smetnju vama ću otkloniti u najkraćem mogućem roku", rekao je predsednik i vlasnik kluba u februaru, a do danas se ništa nije promenilo. 

Breša je trenutno na poslednjem 20. mestu na tabeli italijanske Serije B sa 28 bodova, što je pet manje od Peruđe koja je 15. i prva iznad zone ispadanja.

U narednom kolu igraju protiv Askolija u gostima, a u dosadašnjem delu sezone ostvarili su samo šest pobeda u 30 odigranih mečeva, 10 remija i čak 14 poraza.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()