Ne poklapaju se ideje: Ivan Adžić podneo ostavku u Železničaru

Ekipa je od početka sezone promenila tri trenera

12.10.2023. 14:00
  • Podeli:
fudbal, lopta, teren pixabay-6508b02f1c848.webp Foto: Pixabay

Železničar je ostao bez sportskog direktora Ivana Adžića. 

On je obavljao tu funkciju od 2022. godine i prošle sezone je izborio plasman u Superligu Srbije. Međutim, rezultati nisu došli u najvišem društvu. Ekipa iz Pančeva se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli SLS sa samo četiri boda.

Železničar je od početka sezone promenio tri trenera. Čelnici kluba iz Pančeva su nedavno za trenera imenovali Nenada Mijailovića. Ekipu je vodio Aleksandar Linta, a pre njega Predrag Rogan.

"Pre tačno godinu i po dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora  Železničara. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je da uvedem Železničar u superligaše prvi put u istoriji Pančeva. Zajedničkim snagama smo uspeli u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga: 'Lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstati'. Ulaskom u Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo", obrazložio je razloge odlaska Adžić.

On je poželeo sreću ekipi Železničara u nastavku sezone u SLS.

"Odlazim iz kluba kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju. Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu", istakao je Adžić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()