Ne treba mu mnogo: Da li će Di Marija ispisati istoriju u Beogradu?

Argentinac je trenutno na trećem mestu večne liste sa 39 asistencija

18.09.2024. 17:30
  • Podeli:
anhel di marija profimedia-66eae9b4d7c10.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Benfike Anhel di Marija će sutra u susretu protiv Crvene zvezde imati priliku da uđe u istoriju Lige šampiona.

On bi trebalo da predvodi napad Benfike na stadionu "Rajko Mitić", a usput će imati priliku da postavi novi rekord po broju zabeleženih asistencija u istoriji takmičenja.

Za tako nešto će morati da pruži jednu od najboljih individualnih partija ikada viđenih u Ligi šampiona budući da su mu neophodne tri asistencije ne bi li sustigao Kristijana Ronalda, a četiri kako bi ga prestigao. 

Di Marija je trenutno na trećem mestu večne liste sa 39, Lionel Mesi ima jednu više, dok je Kristijano prvi na ovoj lestvici sa 42.

Podsećanja radi, rekord po broju asistencija na jednoj utakmici Lige šampiona drži Nejmar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()