Nejmar o porazu od Hrvatske: Pet dana sam plakao i bolelo je

Bio je to najgori trenutak u mom životu, rekao je Brazilac

21.07.2023. 09:41
  • Podeli:
Neymar_foto_Reuters-639392b3325cf.webp Foto: Reuters

Fudbaler Nejmar, posle sedam meseci, govori o Svetskom prvenstvu u Kataru i emocijama koje je osetio kada je Brazil ispao pre očekivanog vremena sa takmičenja. Napadač je bio potpuno iskren i priznao da mu je poraz od Hrvatske bio najteži trenutak u životu i da je, posle te utakmice, pet dana neprestano plakao, razmišljajući o kraju karijere.

"Iskreno, posle SP u Kataru nisam želeo da se vratim. Ozbiljno to kažem. Vratio sam se jer sam ambiciozan. Posle Mundijala sam prošao kroz veliku patnju. Pet dana sam neprestano plakao. To boli. Boli kad vam san nestane. Lakše bi mi bilo da nisam dao gol i da je završeno 0:0, pa da smo izgubili na penale. Ovako sam dao gol i ispali smo na penale", setio se Nejmar, a prenosi ESPN.

U svlačionici atmosfera je bila kao na sahrani. 

"Bio je to najgori trenutak u mom životu, sve je izgledalo kao da je sahrana. Jedni plaču na jednoj, drugi na drugoj strani. Ma, ukratko, bilo je užasno. Bio je to osećaj koji nikada više ne želim iskusiti", rekao je Nejmar.

Posle 90 minuta četvrtfinala Svetskog prvenstva u Kataru rezultat je bio 0:0. Nejmar je dao gol u prvom minutu sudijske nadoknade prvog produžetka za vođstvo Brazila, a Bruno Petković je u 117. izjednačio na 1:1. Nakon toga, Hrvatska je pobedila na penale.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()