Nejmar "pukao" dok je davao intervju: Brazilac se slomio pred kamerama i zaplakao

Proslavljeni brazilski fudbaler emotivno je govorio o najtežem periodu u karijeri

21.10.2024. 08:07
  • Podeli:
nejmar - Printscreen X SportsCenter Brasil-6715e9e30db6a.webp Foto: Printscreen/X/SportsCenter Brasil

Nejmar je u avgustu prošle godine prešao iz Pari Sen Žermena u Al Hilal, ali za klub iz Saudijske Arabije odigrao je samo pet mečeva. Naime, u oktobru prošle godine doživeo tešku povredu kolena i od tada nismo imali priliku da ga gledamo na terenu. Proteklih sedmica redovno trenira i polako se bliži trenutak kada će najzad da zaigra fudbal.

U jednom intervjuu potpuno se slomio dok je govorio o teškom periodu koji je iza njega.

"Ono što najviše volim u životu je da igram fudbal. Patim svaki dan kada sam daleko od fudbala. To je ono što me najviše boli", rekao je Nejmar.

Brazilac je prešao u Al Hilal u transferu vrednom 90 miliona, a bogati klub iz Saudijske Arabije odlučio je da Brazilcu da 300 miliona evra za dvogodišnji ugovor. Odigrao je samo pet utakmica i na terenu proveo svega 386 minuta.

"Moj dolazak u Al Hilal, rođenje ćerke - sve je bilo sjajno, a onda se to dogodilo. Osetio sam veliki bol, u tom trenutku sam znao da je ozbiljno", kaže Nejmar kroz suze i dodaje:

"Najvažniji u mom životu su porodica, prijatelji i fudbal. Vraćao sam se nakon svake povrede i ranije, pa će tako biti i ovaj put".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()