Nerazumevanje Klopa i novinara: Svestan sam da ne razumete šta pričate iako radite u fudbalu

Ako od toga zbijate šale, onda ste kompletan ignorant, rekao je trener Liverpula

07.12.2023. 15:38
  • Podeli:
jurgen klopp_profimedia-1666172221172.webp Foto: Profimedia

Trener Liverpula Jirgen Klop, čiji je tim upisao 10. pobedu u Premijer ligi, obrusio se na novinara "Amazona" posle meča sa Šefild junajtedom (2:0) . Nemcu se nije dopala provokacija Markusa Buklenda, odnosno pitanje o gustom rasporedu i narednoj utakmici koju Redsi igraju u vikedn terminu od 13:30.

“To je vaše omiljeno vreme za igru”, rekao je Buklend u šalivom tonu.

Ali Klop nije bio raspoložen za šalu.

“To je stvarno super, da se od ovoga zbijaju šale. Mi sada idemo kući i ne znam kada ćemo stići , oko jedan ili dva ujutro, a do sledeće utakmice ćemo možda imati dva treninga da se oporavimo i onda moramo ponovo da igramo. Ja sam svestan da vi ne razumete o čemu pričam iako radite u fudbalu i ne znam zašto bih se onda trudio da ponovo sve objasnim. Ako od toga zbijate šale, onda ste kompletan ignorant, ali najvažnije je da je fudbal zabava”, ironičan je na kraju bio Klop.

Novinar se branio rečenicom kako nije želeo da pita bez poštovanja.

"Ali već jeste", odgovorio je Klop.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()