Nestao iz planova trenera: Šta se dešava sa Samardžićem?

I danas na klupi

16.03.2024. 09:56
  • Podeli:
Lazar Samardžić_Profimedia-6496baa896cc5.webp Foto: Profimedia

Italijanski mediji javljaju da će srpski fudbalski reprezentativac Lazar Samardžić (22) početi i treći uzastopni meč Udinezea sa klupe za rezervne igrače.

Mladi Srbin oko kojeg je letos vladala prava pomama na fudbalskom tržištu, prethodne dve utakmice bio je rezerva, dok protiv Salernitane nije ni ulazio u igru.

Čudno za momka koji je ne tako davno bio okosnica tima i oko kojeg se vrtela igra kluba iz Udina. Trener Ćiofi mu je protiv Lacija u Rimu dao šansu na kašičicu, tačnije samo 17 minuta, a kako stoje stvari  i današnji meč protiv Torina (15.00) počeće sa klupe.

Foto: FSS

Nije poznato gde "škripi", pošto je Lazar poslednji put počeo meč u startnoj postavi protiv Đenove 24. februara, kada je njegov tim poražen sa 2:0. Tada je zamenjen u 54. minutu i praktično je nestao iz planova trenera.

Selektor Srbije Dragan Stojković uvrstio je Samardžića na spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra, a momak koji je bio vrlo blizu prelaska u Inter ove sezone postigao je tri gola u dresu Udinezea.

On se nedavno u ispovesti za italijanski "Kronako di spoljatoio", osvrnuo na svoje fudbalske početke i otkrio da je kao tinejdžer odbio ponude Barselone i Milana. Ne krije ni da se sa 17 godina zaljubio u atmosferu na utakmicama Crvene zvezde i poželeo da jednog dana obuče dres trofejnog sprskog kluba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()