Ni Tudor, ni Kanavaro: Novi trener Napolija biće Macari

Italijanski mediji iznova tvrde da je De Laurentis našao zamenu za Garsiju

14.11.2023. 14:22
  • Podeli:
Fudbaleri Napolija-6553746a2f9cb.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Italijanski fudbalski stručnjak Valter Macari (62) postaće novi trener Napolija, prenose italijanski mediji.

Macari će da zameni Rudija Garsiju, koji bi uskoro trebalo da dobije otkaz posle serije loših rezultata.

Hrvatski stručnjak Igor Tudor bio je glavni kandidat za novog trenera kluba iz Napulja, ali dve strane nisu uspele da postignu dogovor oko dužine ugovora. 

Macari je vodio Napoli od 2009. do 2013. godine, a navodno je sa predsednikom Aurelijom de Laurentisom postigao dogovor da vodi aktuelnog šampiona Italije do kraja sezone.

Garsija je tokom leta preuzeo Napoli, pošto je Lućano Spaleti postao selektor Italije. Napoli se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Serije A sa 10 bodova manje od prvoplasiranog Intera.

Macari je trenutno bez angažmana, a ranije je vodio Kaljari, Torino, Votford, Inter, Sampdoriju, Ređinu, Livorno, Pistojeze i Aćireale.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()