Nije mu dugo trebalo: Nejmar oštro odgovorio na kometare da je debeo

Uvek u centru pažnje

30.01.2024. 21:59
  • Podeli:
Nejmar-65561a7ee2f61.webp Foto: AP Photo/Andre Penner/Tanjug

Prethodnog vikenda, Nejmar se našao u centru pažnje kada se pojavio na rođendanu legendarnog Romarija.

Brazilac se tada našao na meti kritičara, koji su ga prozvali "debelim", nakon što se na fotografijama sa rođendana moglo videti da je Neimar "opustio" stomak.

Ipak, nije dugo trebalo kontroverznom fudbaleru da odgovori na komentare "hejtera".

Naime, Nejmar je na svom Instagram storiju okačio snimak nakon treninga, na kojem pokazuje svoj stomak, a potom šalje poruku "hejterima".

"Pretežak, super... Ali, debeo? Ne bih rekao. P****e ga hejteri!", rekao je Nejmar.

Podsetimo, Nejmar se povredio još u oktobru prošle godine nastupajući za reprezentaciju Brazila, i tada se spekulisalo da je ova sezona za njega gotova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()