Nije ni on svemogući: Ibrahimoviću zabranjen ulazak u svlačionicu Milana

Jedno od najvećih imena Milana u istoriji dobio je neočekivanu zabranu, čak iako je deo kluba

20.12.2023. 08:19
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović1-647d984a56b55.webp Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović je odlučio da nastavi svoj fudbalski život i nakon igračke karijere.

Okačio je kopačke o klin, a onda istog dana opeglao košulju, obukao odelo i došao na "San Siro". Znao je da će dobiti posao koji god poželi, a odlučio je da bude u specijalnoj ulozi.

Postao je savetnik vlasnika i menadžmenta, tačnije čovek koji bi trebalo da predstavlja sponu između trenera Stefana Piolija, sportskog direktora i ambicija kluba.

Ipak, to ne znači da će imati potpuni pristup svemu, iako je član stručnog štaba.

Naime, Ibrahimović gotovo uvek može da bude uz tim osim na zvaničnim utakmicama, kada je to i najbitnije.

"La Republika" je pisala da je Zlatanu zabranjeno da ulazi u svlačionicu tokom zvaničnih mečeva, pa će morati da ostane na tribinama u tim momentima.

Razlog nije odluka kluba, već pravila Serije A po kojima samo određeni ljudi mogu da uđu u svlačionicu. To ne obuhvata savetnike, pa bi Ibrahimović morao da postane deo organizacionog dela "rosonera" ukoliko želi da dobije tu privilegiju. Teško je zamisliti da sve to neće biti uskoro rešeno u korist Ibrahimovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()