Nije samo Babović: Još jedno pojačanje u upravi Partizana

Rekonstrukcija u Humskoj

07.06.2024. 16:56
  • Podeli:
Fudbaleri Partizana Natho-64f5a90f60fa8.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Navijači Partizana očekuju velike promene kada je u pitanju uprava kluba. Nakon što su mediji preneli još uvek nezvaničnu informaciju da će poznati biznismen Milija Babović najverovatnije postati novi član Upravnog odbora Partizana, danas stiže vest o još jednom pojačanju u upravi crno-belih.

''Crno-bele novosti'' prenele su ovog popodneva da se Ljubiša Tumbaković vratio u Partizan i da će biti deo Upravnog odbora kluba.

Tumbaković ima 71 godinu i tokom svoje dugogodišnje karijere u Partizanu je obavljao funkcije trenera, sportskog direktora, kao i potpredsednika kluba.

Najviše uspeha imao je kao trener, tokom devedesetih godina prošlog veka (1992-1999), a onda i u drugom mandatu od 2000. do 2002. godine.

Sa crno-belima je osvojio ukupno šest titula prvaka SR Jugoslavije, i tri trofeja Kupa Jugoslavije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()