Nije samo Maksimović: Milojević spremio još dva iznenađenja za Partizan

Derbi se igra na stadionu Partizana

23.09.2024. 17:05
  • Podeli:
vladan milojević, finale kupa srbije - 21 maj 2024 - foto Bane T. Stojanovic ATAImages-664d0b25ce239.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Pred nama je 174. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Trener crveno-belih Vladan Milojević ima dosta kadrovskih problema, a i za razliku od Partizana, u redovima kluba sa Marakane će doći do određenih iznenađenja.

Povreda Ognjena Mimovića pokreće lavinu, lančanu reakciju zbog koje neko od igrača iz veznog reda mora igrati beka, a to će biti Elšnik.

On će na poziciju levog beka, desno ide Seol, a o Maksimoviću je već bilo reči, pa je jasno da će Silas ili Olajinka ispasti iz startne postave. Maksimović će, pored Đige, biti bonus igrač Crvene zvezde na ovoj utakmici.

Nije to sve, po svemu sudeći, Milojević se odlučio za Šerifa Endiaja umesto Bruna Duartea u samom napadu utakmice, s tim što će verovatno doći do zamene u drugom poluvremenu. 

Uglavnom te tri izmene Milojevića u odnosu na Benfiku su skoro sigurne...

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()