Nije se snašao u Saudijskoj Arabiji: Bio kapiten Liverpula, sada se vratio u Ajaks

Ni prisustvo Stivena Džerarda mu nije pomoglo

19.01.2024. 10:43
  • Podeli:
Džordan Henderson_Profimedia-64afbe8bb6a2f.webp Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Džordan Henderson posle samo šest meseci napustio je Al Etifak iz Saudijske Arabije i potpisao za Ajaks.

Kako je saopštio slavni holandski klub, nekadašnji 33-godišnji kapiten Liverpula potpisao je ugovor na dve i po sezone.

Henderson je letos prihvatio poziv Stivena Džerarda, trenera Al Etifaka i posle 12 godina napustio "Enfild", međutim uprkos visokoj plati nije bio zadovoljan uslovima života i vratio se u Evropu.

Takođe, nije hteo da ugrozi mesto u reprezentaciji Engleske pred EURO 2024.

Henderson je sa Liverpulom osvojio Premijer ligu, FA kup, dva puta Liga kup, Komjuniti šild, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Za Englesku je odigrao 81 utakmicu i postigao tri gola.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()