Ništa od senzacionalnog transfera: Zvezda Evropskog prvenstva odjavila Arape

Nakon šampionata su krenuli da ga sele iz nemačkog tima

24.07.2024. 22:45
  • Podeli:
Morata Olmo_Reuters-638907d6a188f.webp Foto: Reuters

Prethodnih dana su se pojavile informacije da bi Dani Olmo, fudbaler Lajpciga i jedan od najboljih igrača na nedavno završenom EURO, mogo put Saudijske Arabije. Ipak, čini se da od toga neće biti ništa.

Dani Olmo je na EURO u Nemačkoj još jednom pokazao svoj vrhunski kvalitet. Iako je prvenstvo započeo kao rezerva, odigrao je gotovo sve minute u poslednja tri susreta, nakon povrede Pedrija na startu četvrtfinalnog okršaja sa Nemačkom.

Fudbaler Lajpciga je na kraju prvenstvo završio sa tri pogotka, bio je jedan od najzaslužnijih za titulu Crvene furije, a nakon šampionata su krenuli da ga sele iz nemačkog tima. Jedna od mogućih destinacija je bila i Saudijska Arabija.

Ibrahim Al-Muhaieb, predsednik Al-Nasra, istakao je da je taj klub zainteresovan za Olmovo dovođenje. Ipak, kako prenose strani mediji, ni Špancu, ali ni Lajpcigu ne pada na pamet da dođe do saradnje, pogotovo ne sa tim sa Bliskog istoka.

Podsetimo, u trci za njegov potpis je i Barselona, koja radi i na dovođenju Nika Vilijamsa, pa bi Katalonci mogli da u narednoj sezoni imaju trio Jamal-Vilijams-Olmo, koji ih je upravo doveo na vrh Evrope.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()