Nova afera u Italiji: Menadžeri pod istragom, sporan transfer Pjanića u Barsu

"Češljanje" papira u italijanskom fudbalu traje već godinu dana, a sada su sporovi stigli u javnost

13.12.2021. 21:10
  • Podeli:
miralem-pjanic-reuters.jpg Foto: Reuters

Italijanski tužioci istražuju fudbalske mendžere Abdilgafar Ramadanija i Pietra Chiodija zbog navodnih poreskih malverzacija i pranja novca u Italiji.

Istraga je obuhvatila 11 timova iz Italije od 2018. godine, među kojima su Juventus, Inter i Milan, navodi su iz dokumenta u koji je uvid imao Reuters.

Ramadani, koji je rođen u Severnoj Makedoniji sada se nalazi u Irskoj, a o Chiodi-ju se ne zna mnogo jer nije bio dostupan za eventualnu izjavu ili komentar zbog navedenih optužbi.

Sudski izvori za Reuters tvrde da je sporan i transfer fudbalera Miralema Pjanića koji je 2020. iz Juventusa prešao u Barselonu, ali i Federica Chiese koji je iz Fiorentine stigao u Juventus.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()