Nova-stara ljubav koja će slomiti mnoga srca obožavateljki: Vlahović više ne krije devojku

Reč je dugogodišnjoj poznanici

13.02.2024. 14:07
  • Podeli:
Dušan Vlahović profimedia-65cb5d012d508.webp Foto: Profimedia

Sprski reprezentativac i napadač fudbalskog kluba Juventus Dušan Vlahović je zbog povrede mišića propustio meč sa Udinezeom, a kamere su ga usnimile u društvu ženske osobe za koje su postojali navodi da mu je nova devojka.

Reč je dugogodišnjoj poznanici Vanji Bogdanović, koju srpski napadač poznaje čitavog života, a iz prijateljstva se s vremenom rodila ljubav, ali kako su oboje bili mladi i željni provoda, veza nije potrajala.

Ranije u toku prošle godine, šuškalo se da se fudbaler pomirio sa Vanjom, ali do zvanične potvrde nije došlo. Međutim, novogodišna noć je poslužila kao idealan trenutak da se Vlahović pohvali novom-starom devojkom. To je učinio objavom na društvenoj mreži "Instagram".

FOTO: Instagram/Printscreen/vlahovicdusan

Srpskom reprezentativcu ne ide dobro samo u ljubavi od početka godine. Naime, Dušan Vlahović proglašen je najboljim igračem u januaru. Nadavao se golova u seriji pobeda Juventusa, čak šest puta se upisao u strelce na četiri utakmice i tako na sjajan način počeo 2024. godinu.

Međutim, taman kada je napadač zaličio na onog starog i pronašao golgetersku formu, usledio je peh. Na sreću, u pitanju je lakša povreda, ali ipak dovoljna da ga kratko skloni sa terena. 

Čim je izostao odmah je usledio kiks Juventusa kada je klub iz Torina doživeo je poraz na svom stadionu od Udinezea 0:1. Ništa nije išlo za nogom Staroj dami, iako je imala mnogo više šansi od tima Lazara Samardžića. Na kraju epilog je takav da je gubitak bodova veliki korak unazad u trci za Skudeto.

Juventus je ostao na sedam bodova zaostatka za Interom, koji ima i meč manje, a pre samo tri i po nedelje bio je lider Serije A. Stara dama je na poslednja tri meča uknjižila svega jedan bod.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()