Nova trenerska bomba na pomolu: Zidan ide u Bajern?

Dobra zamena za Tuhela?

14.04.2024. 13:48
  • Podeli:
zinedine zidane reuters-6526fb514cd04.webp Foto: Reuters

Zinedin Zidan, francuski trener, bez posla je od juna 2021. godine i momenta kada je napustio Real Madrid, a kako piše španska "Marka" za njegov dolazak je zainteresovan Bajern iz Minhena.

Novinar „Marke“, Žoze Feliks Dijaz, zvrdi da su čelnici kluba iz Minhena ovih dana kontaktirali njegovog agenta.

Bajern smatra da je Zidan idealna zamena za Tomasa Tuhela koji će na kraju sezone napustiti klupu još uvek aktuelnog šampiona Nemačke.

Ipak, reči Zidana pre nekoliko nedelja otkrivaju drugačiju pozadinu priče.

"Da jednog dana vodim klub u Italiji? Što da ne? Sve može da se dogodi, ali u ovom trenutku radim nešto drugo. Siguran sam da ću se jednom vratiti na klupi, voleo bih da se vratim trenerskom poslu“, rekao je Zidan.

Zidan je trenirao Real od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine, a sa madridskim klubom osvojio je 11 trofeja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()